BRYGGHUSET


Liten men väldigt söt, nyrenoverad stuga på 17 kvm med vacker utsikt över hästhagarna och ridbanan. I stugan finns toalett med dusch, kök med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och micro samt en bäddsoffa för två personer. Tvättmaskin finns i en annan byggnad. Möblerad uteplats i västerläge kommer att färdigställas under juni månad (inte klart än) där man kan njuta av middagen i kvällssolen.
PRISER


700 SEK/för 1 natt

600 SEK/för 2 eller fler nätter

2800 SEK/vecka


Slutstädning ingår alltid i priset.


BOKNING


Vid frågor eller för att boka, kontakta Jane Synnergren

på tel +46 (0) 708 80 64 95.

Tack vare stöd från Europesiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling har vi kunnat investera i renovering av stugor för rekreation på landsbygden. På Startsidan finns mer information om investeringen och dess syfte.

SNICKARBODEN


Vi har nu ytterligare ett boende klart. En stuga på ca 70 kvm varsamt nyrenoverad i genuin gårdsstil. Stugan ligger ganska närma huvudboningshuset på gården där vi själva bor men med uteplats mot baksidan av huset för att skapa lite mer avskild trädgårdshörna. På nedre våning finns vardagsrum med soffgrupp för umgänge, kök med kyl/frys, ugn/micro, induktionshäll och diskmaskin samt toalett med dusch och tvättmaskin. På övervåningen där det är lågt till tak ryms två vindsrum och en klädkammare.  Ett rum med en dubbelsäng (160 bred) och ett rum med en enkelsäng (80 bred) och en bäddsoffa (115 bred). Uteplatsen i österläge (på vänster långsida bakom häcken på fotot) där man kan njuta av frukost i morgonsolen.


PRISER


950 SEK/för 2 eller fler nätter

1100 SEK/för en natt

5500 SEK/vecka


Slutstädning ingår alltid i priset. 

BOKNING


Vid frågor eller för att boka, kontakta Jane Synnergren

på tel +46 (0) 708 80 64 95.

ÖVERNATTNINGSBODEN


Vi har nu ytterligare ett enklare övernattningsalternativ. En vagn på hjul som vi inrett till övernattning för två personer. Vagnen är ca 8 kvm och  innehåller en utdragbar säng (2x80cm), ett litet bord och två stolar. 

Kylskåp, kaffebryggare och micro. Bestick, tallrikar, koppar och glas finns i skåpen. 

Tillgång till grill och rastamöbel utanför vagnen. 

Dusch, toalett och pentry finns i serviceanläggningen för husbilarna (se bilder under fliken ställplatser)


PRISER


500 SEK för 1 natt

400 SEK för 2 eller fler nätter

2000 SEK för hel vecka


Slutstädning ingår alltid i priset. 

STALLÄGENHET


Vill du bo granne med stallet och höra hästarna gnägga på andra sidan väggen? Då är vår stallägenhet ett perfekt boende för dig. Här finns plats för 2-3 personer. Ett vardagsrum med bädddsoffa, en 80 cm säng och ett litet bord med plats att äta enklare måltider. Ett beredningskök med ugn, häll, kyl/frys och micro samt en tvättmaskin. Ett stort badrum med dusch och gptt om utrymme att röra sig. Klinker på golvet i hela lägenheten och helkaklat badrum. Här får man ha med husdjur. 


PRISER


700 SEK för 1 natt

600 SEK för 2 eller fler nätter

2800 SEK för hel vecka


Slutstädning ingår alltid i priset.

DRÄNGSTUGAN


Ytterligare ett boende på Kedumsvik som nyligen renoverats. En drängstuga på 80 kvm med 3 rum och kök samt nybyggd altan i söderläge. Vardagsrum med kamin, mysigt litet kök med häll, ugn, kyl/frys och micro. Kombinerat badrum och tvättstuga. 


PRISER


Kontakta oss för priser och tillgänglighet. Norra Kedum Storegården 1

531 97 Lidköping

KEDUMSVIK

 +46 (0) 708 80 64 95